top of page

BASE Ò SOM UNA COOPERATIVA CULTURAL SENSE ÀNIM DE LUCRE ESPECIALITZADA EN EL DISSENY DE PROJECTES INCLUSIUS, LA MEDIACIÓ CULTURAL I L’EDUCACIÓ EN VALORS ECOSOCIALS A TRAVÉS DE L’ART CONTEMPORANI, AMB UNA VISIÓ INNOVADORA, CREATIVA I  TRANSFORMADORA. 

EQUIP

Base Ò està composta per professionals amb més de 10 anys d’experiència en el camp de la mediació cultura, en les pràctiques artístiques i col·laboratives a la ciutat de Barcelona. Després de coincidir en diferents projectes culturals, on compartim els mateixos valors, l’any 2021 vam decidir unir-nos per a formar una cooperativa. 

 

El nostre equip base s'estén a moltes persones professionals, nacionals i internacionals, en diferents àmbits. També treballem amb diferents agents territorials per al desenvolupament de cadascun dels nostres projectes. 

 

Comptem amb el suport de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació, The Good Good, Duae Collective, Bitlab, La Capella, La Panera, Hangar, ,, La Tremenda, Zipzone, La Oficina de Cultura de la Generalitat de Catalunya i el Institut de Cultura de Barcelona. 

LUNA COPPOLA

investigació i prospecció, disseny, mediació i producció.

MAR MERINO

disseny, mediació, producció,

anàlisi i avaluació de projectes.

SILVIA CAMPIDELLI

investigació, disseny, anàlisi i

avaluació de projectes.

bottom of page