top of page

Organitzem trobades, cursos i tallers per a connectar el territori i els agents amb qui treballem amb universitats i escoles superiors. Proposem metodologies de treball innovadores que passen per la col·laboració interdisciplinària, sempre des d’una visió d’economia social i solidària i sota un enfocament de gènere i ecosocial. 

Obrim la perspectiva de l’alumnat a poder dissenyar el seu propi projecte basat en informació i dades segmentades del territori sobre el qual es vol actuar, anàlisi de les necessitats, arquitectura primària per a una proposta autosostenible i prospectiva. 

Formació Universitària

Des de Base Ò oferim un programa que convida les escoles i espais culturals locals a explorar formes de cooperació, pràctiques col·laboratives, intercanvi de coneixements, solidaritat i convivència a través d’un conjunt de disciplines artístiques que connecten amb altres disciplines, com l’arquitectura, l’urbanisme, la tecnologia, el disseny, la sociologia, l’antropologia, la filosofia i la biologia. Fomentem l’interès cap a un aprenentatge transversal, i la capacitat crítica. Creem un espai en què caben estudiants de diferents edats, professorat, professionals de diferents disciplines i actors locals, per a aprofundir en un procés col·lectiu de construcció a través de la investigació, la discussió, el disseny i la producció. Totes les propostes d’aquest programa tenen un format flexible i dinàmic, adaptable a les necessitats específiques de cada centre o grup de treball, amb llenguatges i reptes experimentals per a l’alumnat, aplicant les noves tecnologies en l’art contemporani i les pràctiques col·laboratives com a filosofia de treball.

Projectes pedagògics per a escoles i espais culturals

Dissenyem projectes educatius transversals que fomenten el pensament crític i creatiu a través de l’art contemporani i les pràctiques col·laboratives, amb un focus especial en l'Agenda 2030. Tots els cursos que proposem estan vinculats al territori i relacionats amb l’ecologia, la sostenibilitat urbana, la investigació i la innovació tecnològica. 

[EDUCACIÓ I PENSAMENT CRÍTIC]

[ CONTACTES ]​

BASE Ò

FABRA I COATS: FÀBRICA DE CREACIÓ

CARRER SANT ADRIÀ 20, 

08030 BARCELONA

ESPAÑA

[INFO@BASE-O.ORG]

[UNEIX-TE A LA NOSTRA NEWSLETTER]

Gracies!

Assessorem i formem espais culturals i els seus equips de treball per a integrar polítiques d’inclusió de públics joves i familiars (incloem persones grans dependents), per a transformar els llocs en els quals actualment creem, exhibim art i mostrem cultura. 

Dissenyem, transformem i adaptem espais per a combinar un lloc de treball inspirador i flexible que s’ajusti a la necessitat específica de les artistes i treballadores de la cultura amb un servei de cura infantil integrat. 

 

Acompanyem en tots els processos d’implementació: analitzem els entorns; ajudem en la redacció de convocatòries; aconsellem en la selecció; fem el seguiment; ajudem en la resolució de problemàtiques; acompanyem en el tancament, i avaluem els projectes. 

 

Coneix el nostre projecte MATER ART COMMUNITY

Assessorament i formació
Disseny i implementació de programes de Residències Artístiques

[RESIDÈNCIES INCLUSIVES EN ECOSISTEMES DE PRÀCTIQUES ARTÍSTIQUES]

Dissenyem programes de residència per a treballadores de la cultura, mares, amb facilitats per la conciliació familiar, amb cura infantil, per a la continuïtat i el bon desenvolupament de les seves trajectòries professionals. Creem programes que inclouen polítiques per combatre el terra enganxós, conseqüència de les sobrecàrregues familiars de les dones, per a pal·liar la desigualtat existent en els entorns laborals. 

Assesorament i estudi

Adaptem espais d’exhibició i mostra d’art contemporani i cultura per a fer-los inclusius amb els públics familiars, mentre repensem la forma en què creem, consumim i ensenyem art i cultura. 

Creem llocs dintre de llocs, espais vius: imprevisibles, funcionals, orgànics, flexibles, emmotllables, manipulables, per a la seva adaptabilitat a públics històricament marginals, com són els infantils, juvenils i grans amb una fort dependència. 

 

Si ets un museu, una fira o un festival i vols adaptar els teus espais, oferim:

[ CREACIÓ D’ESPAIS PER A LA CONCILIACIÓ DE LA VIDA FAMILIAR EN ENTORNS CULTURALS ]

Conceptualització i proposta de disseny, amb una mirada pedagògica i arquitectònica amb especialistes.

Planificació i implementació de la proposta.

Muntatge, Seguiment, Desmuntatge

Manteniment i avaluació final del projecte.

Entenem aquestes intervencions com a eines col·lectives per facilitar-ne l'habitabilitat, així com l'intercanvi comunitari, des d'una mirada ecològica i integradora, sense alterar el propòsit final del mateix espai.

Redacció de notícies

[COMUNICACIÓ I DIFUSIÓ DE PROJECTES CULTURALS]

Comuniquem i difonem projectes culturals relacionats amb l’art contemporani que fomentin el pensament analític i crític, així com valors ecosocials. 

Oferim:

Creació de continguts textuals - Copy
Community Management
Actualització de continguts web
Disseny web
Creació de continguts audiovisuals
bottom of page