top of page
  • Writer's pictureDuae Collective

EDUCACIÓ I PENSAMENT CRÍTIC

Updated: Feb 18


Un dels nostres objectius base és el de fomentar el pensament crític. Ho fem des de la difusió de projectes d’art contemporani amb valors ecosocials, però també mitjançant projectes educatius per a joves d’entre 13 i 18 anys.


Dissenyem propostes educatives exprofeso per a joves amb tècniques de l’art contemporani, amb altres disciplines.


Des de Base Ò oferim un programa que convida les escoles i espais culturals locals a explorar formes de cooperació, pràctiques col·laboratives, intercanvi de coneixements, solidaritat i convivència a través d’un conjunt de disciplines artístiques que connecten amb altres disciplines, com l’arquitectura, l’urbanisme, la tecnologia, el disseny, la sociologia, l’antropologia, la filosofia i la biologia. Fomentem l’interès cap a un aprenentatge transversal, i la capacitat crítica.


Creem un espai en què caben estudiants de diferents edats, professorat, professionals de diferents disciplines i actors locals, per a aprofundir en un procés col·lectiu de construcció a través de la investigació, la discussió, el disseny i la producció. Totes les propostes d’aquest programa tenen un format flexible i dinàmic, adaptable a les necessitats específiques de cada centre o grup de treball, amb llenguatges i reptes experimentals per a l’alumnat, aplicant les noves tecnologies en l’art contemporani i les pràctiques col·laboratives com a filosofia de treball.



Què tenim en marxa aquest 2023?

Estem treballant amb Everything Is Connected en un projecte internacional entre Itàlia i Espanya, en connexió amb altres països. Un projecte ric en perspectives que combina l’art, la ciència, la tecnologia i la filosofia.


Acompanyades per la Comunalitat Properess i des de la Xarxa d’Economia Social i Solidària de Sant Andreu, estem adaptant una part d’aquest projecte internacional per a l’escola Ramon Llull de Sant del mateix territori : art, ciència (ecologia, biologia), tecnologia i economia circular.







24 views0 comments
bottom of page