top of page

Base Ò està composta per professionals amb més de 10 anys d’experiència en el camp de la mediació cultura, en les pràctiques artístiques i col·laboratives a la ciutat de Barcelona. Després de coincidir en diferents projectes culturals, on compartim els mateixos valors, l’any 2021 vam decidir unir-nos per a formar una cooperativa. 

 

El nostre equip base s'estén a moltes persones professionals, nacionals i internacionals, en diferents àmbits. També treballem amb diferents agents territorials per al desenvolupament de cadascun dels nostres projectes. 

 

Comptem amb el suport de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació, The Good Good, Duae Collective, Bitlab, La Capella, La Panera, Hangar, ,, La Tremenda, Zipzone, La Oficina de Cultura de la Generalitat de Catalunya i el Institut de Cultura de Barcelona. 

[EQUIP]

ANITA LÜSCHER

Estratègies de comunicació,

anàlisi  i viabilitat de projectes

BASE Ò SOM UNA COOPERATIVA CULTURAL SENSE ÀNIM DE LUCRE ESPECIALITZADA EN EL DISSENY DE PROJECTES INCLUSIUS, LA MEDIACIÓ CULTURAL I L’EDUCACIÓ EN VALORS ECOSOCIALS A TRAVÉS DE L’ART CONTEMPORANI, AMB UNA VISIÓ INNOVADORA, CREATIVA I  TRANSFORMADORA. 

SILVIA CAMPIDELLI

investigació, disseny, anàlisi i

avaluació de projectes.

LUNA COPPOLA

investigació i prospecció, disseny, mediació i producció.

MAR MERINO

disseny, mediació, producció,

anàlisi i avaluació de projectes.

[ CONTACTES ]​

BASE Ò

FABRA I COATS: FÀBRICA DE CREACIÓ

CARRER SANT ADRIÀ 20, 

08030 BARCELONA

ESPAÑA

[INFO@BASE-O.ORG]

[UNEIX-TE A LA NOSTRA NEWSLETTER]

Gràcies!

bottom of page