top of page

Hem liderat el projecte de disseny i creació d'espais a centres culturals per a públics familiars i intergeneracionals, un projecte innovador per a la ciutat de Barcelona per al programa Concilia Cultura, en col·laboració amb Prohibit No Tocar i Novedades. 

PROGRAMA CONCÍLIA CULTURA - QUÈ ÉS?

Sis centres culturals i esdeveniments de la ciutat ofereixen un servei de cangur cultural gratuït per facilitar la pràctica i l'assistència a espais i actes culturals a persones amb menors a càrrec i amb dificultats per a la conciliació.

 

La Virreina Centre de la Imatge, el Centre d´Art La Capella, el Centre d’Art Contemporani de Barcelona, el Teatre Lliure (seu de Montjuïc), el Museu Picasso de Barcelona i el festival Barcelona Poesia 2023 promouen espais per a l’atenció i l’acompanyament a nens, nenes i famílies per facilitar la conciliació i gaudir plenament del dret a la cultura. És una prova pilot disponible de maig a desembre del 2023 inclosa al Pla de Drets Culturals, en la mesura número 5 "Cultura feminista: dret a una cultura diversa i equitativa".

bottom of page